Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden opstellen en controleren: als u zaken doet kunt u niet zonder algemene voorwaarden. Het is de basis van het zaken doen. De algemene voorwaarden maken namelijk deel uit van alle overeenkomsten die u sluit; de algemene voorwaarden regelen bijvoorbeeld de betalings- en leveringsafspraken, maar ook de wijze waarop klachten kunnen worden ingediend, of er garanties gelden en bij welke rechter er geprocedeerd moet worden als er een conflict ontstaat.

Iedere onderneming heeft andere algemene voorwaarden nodig, specifiek afgestemd op de bedrijfstak, de stijl van ondernemen en de klanten waarmee u zaken doet. Deze set van bepalingen geldt als u zaken doet met een afnemer van uw product of dienst, mits er aan de juiste voorschriften is voldaan.

Algemene voorwaarden opstellen en controleren

Algemene voorwaarden opstellen en controleren is daarom een klus voor juridische specialisten. Bij Business-Protect bent u dan ook aan het juiste adres! Wij hebben namelijk niet alleen ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden, maar ook kennen wij vanuit onze ervaring uit het bedrijfsleven de praktische nut- en noodzaak van de algemene voorwaarden als geen ander. Of het nu om een internationaal opererende NV, het MKB of een zzp-er gaat, Business Protect zorgt voor maatwerk welke bij uw stijl van ondernemen past!

Algemene voorwaarden opstellen en controleren

Algemene voorwaarden controleren

U wilt weten of uw reeds opgestelde algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst voldoende bescherming bieden, up-to-date en juridisch juist zijn? Loop geen onnodige risico's en laat uw voorwaarden of overeenkomst controleren door Business Protect. Wij sporen de knelpunten op en geven tevens aan of er essentiële bepalingen ontbreken, welke juist voor uw stijl van ondernemen zo belangrijk zijn.

Voorkom een juridisch geschil

Belangrijke documenten zoals de algemene voorwaarden moeten grondig opgesteld worden
en waterdicht zijn. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan. Heeft u zelf de juridische expertise niet in huis? Business Protect helpt u graag met het controleren of opstellen van uw algemene voorwaarden.

Neem daarom nu contact met ons op!