Juridisch Advies

Juridisch advies op het gebied van privacywetgeving en datalekken kan kostbaar zijn. Wij doen dat anders. Business Protect hanteert namelijk het uitgangspunt dat professionele juridische dienstverlening voor ondernemingen laagdrempelig en toegankelijk moet zijn. Dit doen wij onder andere door een praktische, oplossingsgerichte en persoonlijke benadering. Door open en direct met u te communiceren en door het hanteren van concurrerende tarieven. Advies van ons levert u altijd snel resultaat op. Ons uitgangspunt is altijd uw business te beschermen en juridische kwesties en boetes te voorkomen.

juridisch advies privacy

Onze kennis, juridisch advies: úw voordeel

Business Protect biedt onder meer professioneel advies en heldere tips. Bewerkings overeenkomsten opstellen of reviewen, contracten opstellen, het maken van algemene voorwaarden worden door het eigen team BusinessProtect verzorgd. U houdt daarbij altijd een aanspreekpunt binnen ons bedrijf: wel zo makkelijk en vertrouwd!

Meer informatie en contact

Voor meer informatie en het bespreken van een vraag of opdracht, neem contact met ons op! Bel 072-58200362 of mail info@businessprotect.nl om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en oplossingen. Of laat uw gegevens door middel van een klik op deze link en wij nemen met alle plezier met u contact op. We kijken er naar uit om met u samen te werken.